Hírek

Az Algyő ellen játszotta felnőtt csapatunk a soron következő hazai mérkőzését.
 
Sajnos megint nem sikerült jól kezdeni. Pontatlan támadások, gyenge helyzetkihasználás és szellős védekezés jellemezte az első félidőt. Így egy gólos hátrányt sikerült összeszedni az első harminc percben. A második játékrész elején összeszedettebb játékkal sikerült fordítani és ezt a mérkőzés végéig megtartani.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - QSM-Algyő 34 - 29 (15-16)
 
Szloska Krisztián edző: “Erőtlenül, gyengén játszottunk. Látszik a csapaton a fáradtság. Remélem a következő két mérkőzésen a jobbik arcunkat fogjuk mutatni."


{loadmoduleid 105}

 

{loadmoduleid 106}

Két hiányzóval utaztunk el Kondorosra. Sajnos a mezőkövesdi különítmény nem állt a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés elején Holló Alex lerohanásaival sikerült előnyre szert tenni. Ötletes gyors passzokkal a ziccereket belőve a félidőben már hét góllal vezettünk. A második játékrészben tovább növeltük a különbséget és a 13 gólos vezetés birtokában kicsit kiengedtünk. A meccs végkimenetele nem volt kérdés, így újabb sikert értünk el.

Kondorosi KK - Törökszentmiklósi Székács KE 34 - 38 (13-20)

Szloska Krisztián edző: "Örülök annak, hogy gyorsan és pontosan tudtunk játszani a rutinos játékosokból álló Kondoros ellen. Végig motiváltak voltunk. Külön öröm, hogy Kovács Henrik személyében újabb fiatal játékos tudott bemutatkozni a felnőtt csapatban."
 
A bajnoki szünet után hazai pályán fogadta a felnőtt csapatunk a Kiskunmajsa csapatát. 
 
A Székácsos fiúk már a mérkőzés elején nem hagytak kétséget, ki nyeri a mérkőzést. Rögtön öt gólos előnyre tettek szert. A félidő végéig sikerült gyors lerohanásokkal kilenc gólra növelni az eredményt. A második játékrész sem hozott semmi bravúrt, így ötletes, kreatív játékkal itthon tartottuk a pontokat.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - Kiskunmajsai KC 39 - 28 (19-9)
 
Szloska Krisztián edző: "Sikerült több taktikai variációt kipróbálni. Remélem hasznosítani tudjuk majd az előttünk álló mérkőzéseken. Gratulálok a csapatnak és örülök, hogy mindenki komolyan vette a találkozót."
 
 

Kövess minket a Facebook-on

Lány U14 - Szép játékkal két győzelem


Hirdetés


Lány U14 Terület II/B

Hazai környezetben lépett pályára az U14 korosztályos csapatunk. Az első mérkőzésen a jó erőkből álló ENUSE csapatát sikerült legyőzni magabiztosan. Az elejétől fogva nagyon akartak a lányok, és ez remek megoldásokkal párosult. Szép megoldások, taktikai elemekkel fűszerezve szereztük meg a két pontot.
 
A második mérkőzésen a szerényebb játékerőt képviselő Albertirsa ellen nem volt kérdéses a találkozó végkimenetele. 
 
Törökszentmiklósi Székács KE - ENUSE 14 - 8
Albertirs SE - Törökszentmiklósi Székács KE 8 - 27
 
Játékosok: Szloska Luca, Benedek Blanka, Táborosi Blanka, Herbály Hanna, Bálint Lili, Kovács Rebeka, Pál Ditta, Faragó Regina
 
Szloska Krisztián edző: "Ezen a napon a csajok megmutatták, hogy az edzésen gyakorolt elemeket meg tudják csinálni a mérkőzéseken. A baj csak az, hogy nem mindig sikerül. De a mai teljesítményért feltétlen gratuláció jár."