Hírek

Az Algyő ellen játszotta felnőtt csapatunk a soron következő hazai mérkőzését.
 
Sajnos megint nem sikerült jól kezdeni. Pontatlan támadások, gyenge helyzetkihasználás és szellős védekezés jellemezte az első félidőt. Így egy gólos hátrányt sikerült összeszedni az első harminc percben. A második játékrész elején összeszedettebb játékkal sikerült fordítani és ezt a mérkőzés végéig megtartani.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - QSM-Algyő 34 - 29 (15-16)
 
Szloska Krisztián edző: “Erőtlenül, gyengén játszottunk. Látszik a csapaton a fáradtság. Remélem a következő két mérkőzésen a jobbik arcunkat fogjuk mutatni."


{loadmoduleid 105}

 

{loadmoduleid 106}

Két hiányzóval utaztunk el Kondorosra. Sajnos a mezőkövesdi különítmény nem állt a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés elején Holló Alex lerohanásaival sikerült előnyre szert tenni. Ötletes gyors passzokkal a ziccereket belőve a félidőben már hét góllal vezettünk. A második játékrészben tovább növeltük a különbséget és a 13 gólos vezetés birtokában kicsit kiengedtünk. A meccs végkimenetele nem volt kérdés, így újabb sikert értünk el.

Kondorosi KK - Törökszentmiklósi Székács KE 34 - 38 (13-20)

Szloska Krisztián edző: "Örülök annak, hogy gyorsan és pontosan tudtunk játszani a rutinos játékosokból álló Kondoros ellen. Végig motiváltak voltunk. Külön öröm, hogy Kovács Henrik személyében újabb fiatal játékos tudott bemutatkozni a felnőtt csapatban."
 
A bajnoki szünet után hazai pályán fogadta a felnőtt csapatunk a Kiskunmajsa csapatát. 
 
A Székácsos fiúk már a mérkőzés elején nem hagytak kétséget, ki nyeri a mérkőzést. Rögtön öt gólos előnyre tettek szert. A félidő végéig sikerült gyors lerohanásokkal kilenc gólra növelni az eredményt. A második játékrész sem hozott semmi bravúrt, így ötletes, kreatív játékkal itthon tartottuk a pontokat.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - Kiskunmajsai KC 39 - 28 (19-9)
 
Szloska Krisztián edző: "Sikerült több taktikai variációt kipróbálni. Remélem hasznosítani tudjuk majd az előttünk álló mérkőzéseken. Gratulálok a csapatnak és örülök, hogy mindenki komolyan vette a találkozót."
 
 

Kövess minket a Facebook-on

Női ifjúsági - Első hazai meccs


Hirdetés


Női ifjúsági III. osztály H csoport
 
Első hazai mérkőzésünket játszottuk és ez egy picit rá is nyomta a bélyegét a meccsre.
 
Lassan, nehezen indult a meccs mind a két csapat részére. A lányokon még érezhető volt, hogy többen hiányoztak az elmúlt időszakban, sok technika hibával kézilabdáztunk, amit ellenfelünk ki is használt. A második játékrészben sem tudtunk kilépni az árnyékunkból és csak mentünk az eredmény után. Sem védekezésben, sem pedig támadásban nem voltunk önmagunk. Reméljük, hogy hamarosan kijövünk ebből a kis gödörből! Gratulálunk a Csongrádnak!
 
Törökszentmiklós Székács KE - Tigrisek Csongrádi KSE 25 - 33
 
Játékosok: Bakos Netta, Angyal Lara, Lipák Zsanett, Angyal Beatrix, Simon Dóri, Pintér Barbara, Szabó Amina, Szabó Dorka, Orbán Regina, Habók Bianka, Tokaji Zita, Bálint Nikolett.
 
Bencsik Zoltán edző: Amikor dinamikusan bátran kézilabdáztunk akkor tudtunk gólokat szerezni és a védekezés is jó volt, sajnos ebből volt kevesebb, többször játszottunk statikusan néha már-már állóháborút folytattunk. Ezekből a dolgokból tanulunk, építkezünk. Ami viszont nagyon tetszett, hogy a fiatalabb játékosok jól beépültek a csapatba és bátran kézilabdáztak. Gratulálok a Csajoknak. Hajrá Székács!