Hírek

Az Algyő ellen játszotta felnőtt csapatunk a soron következő hazai mérkőzését.
 
Sajnos megint nem sikerült jól kezdeni. Pontatlan támadások, gyenge helyzetkihasználás és szellős védekezés jellemezte az első félidőt. Így egy gólos hátrányt sikerült összeszedni az első harminc percben. A második játékrész elején összeszedettebb játékkal sikerült fordítani és ezt a mérkőzés végéig megtartani.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - QSM-Algyő 34 - 29 (15-16)
 
Szloska Krisztián edző: “Erőtlenül, gyengén játszottunk. Látszik a csapaton a fáradtság. Remélem a következő két mérkőzésen a jobbik arcunkat fogjuk mutatni."


{loadmoduleid 105}

 

{loadmoduleid 106}

Két hiányzóval utaztunk el Kondorosra. Sajnos a mezőkövesdi különítmény nem állt a csapat rendelkezésére.

A mérkőzés elején Holló Alex lerohanásaival sikerült előnyre szert tenni. Ötletes gyors passzokkal a ziccereket belőve a félidőben már hét góllal vezettünk. A második játékrészben tovább növeltük a különbséget és a 13 gólos vezetés birtokában kicsit kiengedtünk. A meccs végkimenetele nem volt kérdés, így újabb sikert értünk el.

Kondorosi KK - Törökszentmiklósi Székács KE 34 - 38 (13-20)

Szloska Krisztián edző: "Örülök annak, hogy gyorsan és pontosan tudtunk játszani a rutinos játékosokból álló Kondoros ellen. Végig motiváltak voltunk. Külön öröm, hogy Kovács Henrik személyében újabb fiatal játékos tudott bemutatkozni a felnőtt csapatban."
 
A bajnoki szünet után hazai pályán fogadta a felnőtt csapatunk a Kiskunmajsa csapatát. 
 
A Székácsos fiúk már a mérkőzés elején nem hagytak kétséget, ki nyeri a mérkőzést. Rögtön öt gólos előnyre tettek szert. A félidő végéig sikerült gyors lerohanásokkal kilenc gólra növelni az eredményt. A második játékrész sem hozott semmi bravúrt, így ötletes, kreatív játékkal itthon tartottuk a pontokat.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - Kiskunmajsai KC 39 - 28 (19-9)
 
Szloska Krisztián edző: "Sikerült több taktikai variációt kipróbálni. Remélem hasznosítani tudjuk majd az előttünk álló mérkőzéseken. Gratulálok a csapatnak és örülök, hogy mindenki komolyan vette a találkozót."
 
 

Kövess minket a Facebook-on

Lány U14 - Álmos, gyenge játék


Hirdetés


Lány U14 Terület II/B
 
U14-es lány csapatunk Szászbereken szerepelt a bajnokságban. 
 
A Sütő Kézisuli ellen mintha elfelejtettek volna kézilabdázni a játékosok. Érthetetlen megoldásokat csináltak, sok hibával játszottak. A találkozóról mindent elmond, hogy a második félidőben egy gólt sikerült lőni, azt is az utolsó előtti percben. A második mérkőzésre kicsit összeszedték magukat a lányok. Már látható volt némi kézilabda a pályán, de ennek ellenére ez a hétvége nem sikerült valami fényesen.
 
Sütő Kézisuli - Törökszentmiklósi Székács KE 20 - 5
Törökszentmiklósi Székács KE - Kézilabda Klub Hajdúszoboszló 11 - 3
 
Játékosok: Bálint Lili, Szloska Luca, Faragó Regina, Varga Alexandra, Benedek Blanka, Táborosi Blanka, Pál Ditta.
 
Szloska krisztián edző: Döbbenetes volt az első mérkőzés. Szégyelltem magam a lányok helyett is. Így nem lehet kézilabdázni.