Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Felnőtt - Döcögős győzelem Békéscsabán


Hirdetés


Felnőtt csapatunk nem túl jó előjelekkel utazott Békéscsabára. Nyikos betegség miatt nem lehetett a csapattal. 

békéscsabai bdsk székács cikkbe

A mérkőzés elején támadásban nem tudtuk felvenni a saját ritmusunkat, pedig több góllal el lehetett volna lépni az ellenféltől. A kapus teljesítménynek köszönhetően minimális előnnyel vezettünk. 15 perc környékén Csanádi Arnold térde megsérült és nem tudta folytatni a játékot. A félidőre sajnos ez az előny elfogyott, így döntetlen állásnál mentek pihenni a fiúk. 
 
A második játékrészben is döcögött a támadás, viszont a jó védekezésnek, valamint Csanádi Valter okos góljainak köszönhetően sikerült az utolsó öt percre három góllal vezetni. Sajnos itt a fáradtság miatt több hibát elkövettünk, és a végjáték izgalmasra sikerült. Holló 24 másodperccel a vége előtt lőtt góljával biztosítottuk be a győzelmünket.

Békéscsabai BDSK - Törökszentmiklósi Székács KE 27 - 29  (12-12)
 
Szloska Krisztián edző: "Eddig sem voltunk sokan, de több játékos egyéb hiányzása miatt nagyon nehéz volt játszani. A védekezésünk végig stabil volt, de a támadásban nem jól, nem a saját ütemünkben játszottunk. Sajnos úgy néz ki, hogy Csanádi Arnold a sérülése miatt a tavasszal már nem fog a csapat rendelkezésére állni. Sokkal rövidebb kispaddal újra bebizonyították a srácok, hogy helyén van a szívük. Van még négy nagyon kemény meccsünk amiket szeretnénk megnyerni."

KÉZITAB 2020 2021 19 FORDULÓ