Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Lány U15 - Irány a felsőház!


Hirdetés


Az alapszakasz utolsó mérőzéseit Jászberényben vívta meg U15-ös lánycsapatunk.

székács Lu15 cikkbe
 
Az első mérkőzésünk a nagykátai lányok ellen vívtuk. a mérkőzés nagyon álmosan indult a csapat részéről, sok technikai hibával játszottunk támadásban. Védekezésünk összeszedett és határozott volt. Bakos Netta továbbra is nagyon jól őrizte a kapunkat. A félidő derekára tértek magukhoz a csajok. Jól védekeztünk és ezekből könnyű gyors gólokat tudtunk lőni. A félidőben 10-3 vezettünk. A második játék részben már egyre pontosabban játszottak a lányok, bár a technikai hibák itt sem maradtak el. Összességében jól játszottak a lányok. 
 
A második meccsen a Kóka csapatával játszottunk. Itt kijött minden rossz és szörnyűség a csapaton, de legalább nem sérült meg senki. Nagyon gyengén, pontatlanul kézilabdáztunk nagy szerencsénkre az ellenfelünknek sem sikerült kihasználni a hibáinkat. Így is sikerült megnyernünk a mérkőzést.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - Nagykáta SE 19 - 9 
Kóka KSK - Törökszentmiklósi Székács KE 19 - 24
 
Csapat tagok: Bakos Netta, Bálint Nikolett, Barócsi Fruzsina, Bozsik Doroti, Rácz Ágnes, Simon Dóra, Szívos Netti, Zabolai Adrienn, Tokaji Zita, Váradi Hanna, Váradi Bianka
 
székács Lu15 cikkbe 2

Bencsik Zoltán edző: "Gratulálok a lányoknak a csoportban nyújtott sikerekhez. Ezt a két mérkőzést most gyorsan elfelejtjük. A csoportunkat a Gyöngyössel, egyenlő ponttal megnyertük. A következő fordulóban már új csapatokkal találkozunk a felsőházban.
Gratulálok a lányoknak! Hajrá Székács!"