Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Lány serdülő - A második helyezettet is legyőztük


Hirdetés


 Rangadót játszottunk a Gézengúz UKC-val.

székács gézengúz lány serdülői 2019.11.14. cikkbe logózva

Az őszi bajnoki forduló utolsó mérkőzését játszottuk a Gézengúz UKC csapatával, akik a második helyen vannak a tabellán. Izgalmas mérkőzésnek indult, de hamar átvettük a mérkőzés irányítását. Magabiztos védekezésből gyors támadásokat tudtunk vezetni, melyből gyors gólokat tudtunk lőni. A félidőben 17 – 9 re vezettünk. A második félidőben sem tudott ellenfelünk ritmust váltani. Jól védekeztünk és pontosan támadtunk. A második félidőben is könnyű gólokat szerezve tudtunk magabiztosan győzni. Bakos Netta egész idényben magas szinten tudta védeni a kapunkat. 

Törökszentmiklósi Székács KE - Gézengúz UKC 40 - 21
 
Csapatunk tagjai: Bakos Netta, Angyal Beatrix 4, Habók Bianka 4, Simon Dóra 5, Szívós Netti 2, Zabolai Adrienn 3, Szabó Amina 9, Rácz Ágnes
 

Bencsik Zoltán edző: "Gratulálok a lányoknak az elért eredményhez. Magabiztosan és tudatosan játszottunk építettük a támadásokat a pontatlanságok ellenére is. Egész évben nagyon jó teljesítményt nyújtottak a lányok. A szünetben lesz egy nagyon rangos felkészülési tornánk ahova mindenkit várunk, a lányoknak nagyon jó pihenést erre a kis időre. Dolgozunk tovább hajrá csajok, hajrá Székács!!"