Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Lány U15 - Két győzelem Gyöngyösön


Hirdetés


Gyöngyösön folytattuk a bajnokságot.

szákcs l u15 kép cikkbe

Az első mérkőzést a Hort csapatával vívtuk. A mérkőzést végig mi irányítottuk és magabiztosan meg is nyertük. Kiváló kapus teljesítményt és ötletes kézilabdát játszottak a lányok. Lehetőségünk volt több variációt is kipróbálni és az új játékosokat is harcba vetni.

A második mérkőzést a Jászberény csapatával vívtuk. Az első félidőben közepéig olyan pazar és magabiztos volt a védekezésünk, hogy ellenfelünk gólt sem tudott szerezni, ami viszont hiányérzetet adott az a rossz helyzet kihasználásunk volt 7-0 vezettünk. Majd a csere után kicsit visszaesett a tempónk. A félidőben 12-4 volt a javunkra. A második játékrészben lelassult a tempónk és több technikai hibát vétettünk, de szerencsére Bakos Netta nagyon jól védett. Így a végén 22-12 re sikerült nyerni.

Törökszentmiklósi Székács KE - HORT SE 26 - 15
Jászberényi TF DSE - Törökszentmiklósi Székács KE 12 - 22

Csapatunk tagjai: Bakos Netta, Bálint Nikolett, Bozsik Doroti, Simon Dóra, Szívós Netti, Tokaji Zita, Zabolai Adrienn, Váradi Hanna, Váradi Bianka

Bencsik Zoltán edző: "Gratulálok a lányoknak az elért eredményhez ismét bebizonyították, hogy csapatként nagyon erősek. Amit nagyon sajnálok, hogy még mindig nem voltunk teljes létszámban a sérülések és betegség miatt, bízom benne, hogy hamarosan mindenki harcra fogható lesz. A következő forduló hazai pályán kerül megrendezésre október 13-án vasárnap a Székács Sportcsarnokba mindenki szeretettel várunk! Dolgozunk tovább hajrá csajok, hajrá Székács!!"