Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Lány U14 - Mezőtúron kezdtük az idényt


Hirdetés


Mezőtúron vette kezdetét Lány U14-es bajnokság az elmúlt hétvégén. 

székács lány u14 cikkbe

Az első mérkőzést az Abony csapatával vívtuk. A mérkőzést végig mi irányítottuk és magabiztosan meg is nyertük. Kiváló kapus teljesítményt és ötletes kézilabdát játszottak a lányok. Lehetőségünk volt több variációt is kipróbálni és az új játékosokat is harcba vetni.
A második mérkőzés már sokkal nehezebbnek ígérkezet a Mezőtúr csapata ellen. Az első félidő közepéig felváltva estek a gólok, majd a sor cserét követően átvettük a mérkőzés irányítását és végig meg is tudtuk tartani. A félidőben 10-6 vezettünk. A második játékrészben is nagyon pontosan kézilabdáztak a lányok volt, hogy 6 góllal vezettünk és ezt az előnyt sikerült tartani a meccs végéig.
 
Törökszentmiklósi Székács KE - Abonyi KC 21 - 18
Törökszentmiklósi Székács KE - Mezőtúri AFC-Syngenta 16 - 11
 
Csapatunk tagjai: Tukarcs Alexa, Angyal Lara, Bálint Nikolett, Feldrihán Dorina, Kovács Emma, Lögyi Barbara, Orbán Regina, Pap Patrícia, Váradi Hanna, Váradi Bianka
 
Bencsik Zoltán edző: "Gratulálok a lányoknak az elért eredményhez ismét bebizonyították, hogy csapatként nagyon erősek. Minden játékosunk gólt tudott szerezni és az új lányok is jól vették az akadályt. Dolgozunk tovább hajrá csajok, hajrá Székács!!"