Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Lány U15 - Nagykátán kezdődött a szezon


Hirdetés


Kezdetét vette a Lány U15-ös bajnokság az elmúlt hétvégén, Nagykátán.

székács lány u15 cikkbe

Az első mérkőzést a Jászfényszaru VSE csapatával vívtuk. A mérkőzést végig mi irányítottuk és magabiztosan meg is nyertük. Kiváló kapus teljesítményt láthattunk és ötletes kézilabdát játszottak a lányok. Lehetőségünk volt több variációt is kipróbálni és gyakoroltuk a rendszer játékokat is.
A második mérkőzés már sokkal nehezebb volt a gyöngyösi lányokkal szemben. Az első félidőben inkább a védekezésé volt a főszerepe a miklósi lányok nagyon jól állták a gyöngyösi rohamokat. Az első félidőben 10-7-re vezetett a Gyöngyös. Sajnos a második félidő már nem rólunk szólt, érezhető volt, hogy rövid a kispadunk és a lányok elfáradtak. Többet hibáztunk támadásokban, amit az ellenfelünk rendre ki is használt. A mérkőzés hátra lévő részében már arra koncentráltunk, hogy ne sérüljön meg senki és faragjunk a hátrányunkból.

Jászfényszaru VSE - Törökszentmiklósi Székács KE 12 - 26 
Törökszentmiklósi Székács KE - Gyöngyös KK 16 - 23

Csapatunk tagjai: Bozsik Doroti, Simon Dóra, Zabolai Adrienn, Szívos Netti, Bálint Nikolett, Bakos Netta, Rácz Ágnes 
 
Bencsik Zoltán edző: "Gratulálok a lányoknak az elért eredményhez ismét bebizonyították, hogy csapatként nagyon erősek. Sajnos egy kisebb betegség és sérülés hullám nehezítette a csapatunk életét. Ami rá is nyomta a bélyegét a második mérkőzésre. Elfáradtak a lányok a mérkőzés közepére és az ott megszerzett hátrányt már nem tudtuk ledolgozni. A következő fordulóra reményeink szerint mindenki felépül, meggyógyul. Dolgozunk tovább hajrá csajok, hajrá Székács!!"