Hírek

Kövess minket a Facebook-on

Felnőtt - Ritka értékes győzelem


Hirdetés


Felnőtt csapatunk Nyíregyházára látogatott azzal a nem nem titkolt szándékkal, hogy a Balmazújváros elleni fiaskót kiküszöbölje.

nyírgyháza székács cikkbe

A mérkőzés elején 3:3-ig együtt haladtak a csapatok, de utána négy hiba miatt elhúztak a nyírségiek. Ez a különbség allandósult a félidő végére is, így három gólos (15:12) hátránnyal mehettek a Székácsos fiúk pihenni. A második játékrész sem úgy indult ahogy szerettük volna. Tíz perc alatt 20:13 volt az eredmény a hazai csapat javára, ám ekkor kettős emberhátrányban is sikerült a védekezést összeszedni, köszönhetően az addig is remekül védő Vikor kapusnak is. Ahogy teltek a percek egyre közelebb jöttünk az ellenfélhez lerohanásokkal, majd öt perccel a vége előtt át is tudtuk venni a vezetést. Az utolsó fél percben passzív játéknál sikerült az időkérés után még egy gólt lőni, így nagyon fontos két pontot gyűjtött a Székács KE. Nyíregyházi SN KFT - Törökszentmiklósi Székács KE 23 - 25.
 nagytábla nagy nyíregyháza székács 5. forduló 2018.10


Szloska Krisztián edző
: "Az első félidőben a sok elpuskázott helyzet miatt kerültünk hátrányba. A második félidő derekától összeállt a védekezésünk és tudtuk vinni a lerohanásokat. Győzelmünket emeli, hogy még a nehéz pillanatokban is egységesek tudtunk maradni. Külön öröm a kevés technikai hiba, ami remélem állandósulni fog. Ritka értékes győzelmet arattunk."


KÉZIERED 2018 2019 5. FORD

KÉZITAB 2018 2019egyesítve 5. forduló